Direct naar hoofdinhoud

Projecten

Onze projecten

Geselecteerde filters
20141013_N243_bolfoto

N243 Herinrichting

De N243 tussen Alkmaar en de Koggenland is toe aan groot onderhoud. De provincie wil dat onderhoud combineren met aanpassingen die de weg veiliger maken voor het verkeer. Provincie Noord-Holland selecteerde Boskalis Nederland voor uitvoering van de werkzaamheden.

Snapshot_1_-_Overnachtingshaven_Spijk_-_nieuw

Overnachtingshaven Spijk

Herinrichting oeverzone Spijk. Een nieuwe overnachtingshaven aan de Boven-Rijn bij Spijk, vlakbij Lobith. 

IMG_5821

Interne baan en kunstwerken Logistiek Park Moerdijk

Havenbedrijf Moerdijk ontwikkelt een nieuw logistiek park nabij het bestaande industrieterrein. Boskalis Nederland heeft de opdracht om de interne baan inclusief twee civiele kunstwerken te realiseren.

Metro_aan_Zee_juni_2022_ASpIMG_6240__8_

Metro aan Zee Hoekse lijn

Met de metro van Rotterdam helemaal tot aan Hoek van Holland reizen en zó het strand oplopen. Dat kan met de nieuwe spoorverlenging van de Hoekse lijn. In de combinatie Boskalis Swietelsky werkte Boskalis Nederland aan die laatste kilometers spoor inclusief stations en kunstwerken.

Markermeerdijken_2018

Sterke Markermeerdijken, veilige toekomst Noord-Holland

Op vele plekken zijn de Markermeerdijken afgekeurd. Ze voldoen niet aan de veiligheidseisen. En dat is een groot risico in dit gebied waar maar liefst 1,2 miljoen mensen wonen. Hoogheemraadschap Holland Noorderkwartier (HHNK) en een consortium van Boskalis Nederland en onder meer Volker Wessels gaan als Alliantie Markermeerdijken 33 kilometer dijken versterken. Samen met partners en omwonenden ontwikkelden we een maatwerkoplossing voor dit bijzondere gebied. Zodat mensen hier de komende 50 jaar veilig kunnen blijven leven, wonen en werken.

IMG_5437

Versterking Waddenzeedijk Texel

In opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier werkt Boskalis Nederland aan de versterking van de Texelse dijk langs de Waddenzee.