Direct naar hoofdinhoud

We houden Nederland bereikbaar

Nederland is een van de dichtstbevolkte landen ter wereld. Wij zorgen dat ons land bereikbaar en in beweging blijft. Over land en over water.

Mobiliteit over land

De Nederlandse infrastructuur behoort tot de wereldtop. Boskalis Nederland levert de beste kwaliteit asfalt dat we in ons eigen laboratorium mengen en testen. En bouwt bruggen, viaducten, aquaducten, ecoducten en tunnels. Echte kunstwerken.

  • SAAone, doorstroming voor de Randstad. Een van de grootste wegenbouwprojecten van ons land met als blikvangers: Zandhazenbrug, Aquaduct bij Muiden
  • Buitenring Parkstad Limburg, een vlotte verbinding voor zeven Limburgse gemeenten met nationale en internationale wegen. Plus meer leefbaarheid en een grotere verkeersveiligheid.
  • N69, verbetering van de bereikbaarheid, leefbaarheid en ruimtelijke kwaliteit voor een groot deel van Brabant.
  • N470, groot onderhoud als aanleiding voor een weg die energie bespaart en zelfs oplevert.
  • Rotondes, wij verzorgen ook met enthousiasme en vakkundigheid de aanleg of het onderhoud van de rotonde “om de hoek”.

Mobiliteit over water

Boskalis geniet wereldfaam als baggeraar. Het slib wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Dat leidt dan weer tot iets moois zoals de Marker Wadden.

Zo houden we Nederland bereikbaar

N414.jpg

Groot Onderhoud Utrecht

Op het project Groot Onderhoud Utrecht heeft Boskalis Nederland diverse duurzame maatregelen genomen. Zo is tijdens de snelle uitvoering gebruik gemaakt van duurzame biobrandstoffen. Zo beperken we de CO2-uitstoot flink. Het asfalt is met de innovatieve inline pave machine aangebracht. Deze brengt twee lagen asfalt in één werkgang aan.

Johan5_800x450.jpg

Verdieping Nieuwe Waterweg en Botlekhaven

De Rotterdamse haven moet toegankelijk zijn voor grote schepen. Boskalis verdiepte de Nieuwe Waterweg, vanaf de Beneluxtunnel tot aan Maassluis over een afstand van 11 kilometer met maar liefst anderhalve meter. Een huzarenstukje qua planning.

1612608-Aquaduct.jpg

Weguitbreiding A1/A6 Diemen – Almere Havendreef

SAAone, doorstroming voor de Randstad. Een van de grootste wegenbouwprojecten van ons land met als blikvangers: Zandhazenbrug, Aquaduct bij Muiden