Direct naar hoofdinhoud

Over ons

Onze mensen houden Nederland veilig, bereikbaar en in beweging. Wij werken met het beste materieel. Innovatief en duurzaam.

DSC_8719.jpg

Zo werken wij

Voor elke project een professioneel team. Wij werken flexibel, in nauw overleg en met onze klant. Voor elk project stellen we ons beste multidisciplinaire team samen. Samenwerken is één van onze succesfactoren. Onze professionals werken met het beste materieel. Zo kunnen we onze kennis en vakkundigheid optimaal inzetten. Voor het beste resultaat.

header_onze_mensen.jpg

Onze medewerkers

Onze ruim 1.000 professionals werken in kleine of grote teams voor Boskalis Nederland in alle delen van ons land. Deze resultaatgerichte vakmensen staan voor ondernemerschap, innovatie en topkwaliteit. Met elkaar maken zij met hun kennis en ervaring elke dag onze toppositie waar.

header_ons_materieel.jpg

Ons materieel

Boskalis Nederland beschikt over een grote variatie aan eigen droog materieel en een eigen vloot. Onze machines zetten we per project in optimale samenstelling in.

JDO_20160912_2499-web.jpg

MVO

Boskalis Nederland werkt aan de reductie van CO2-uitstoot. We investeren in innovatief en duurzaam materieel en maken onze mensen bewust van verantwoord en zuinig gebruik van ons materieel. We scoren trede 5 op de CO2-prestatieladder. Met bijzondere projecten zoals Hondsbossche en Pettemer Zeewering en Marker Wadden maken we Nederland veiliger en creëren we nieuwe natuur. Zo verduurzamen wij Nederland.

Boskalis_logo_zand.jpg

Bedrijfsprofiel Boskalis

Boskalis creëert een nieuwe horizon voor al haar stakeholders. Als toonaangevende aannemer op de internationale baggermarkt en verlener van maritieme diensten bieden wij een unieke combinatie van experts, materieel en diensten. Wij leveren innovatieve en competitieve totaaloplossingen voor onze klanten in de offshore energiesector, havens en kust- en deltagebieden van de wereld, waarbij wij de hoogste standaarden van veiligheid en duurzaamheid in acht nemen.