Direct naar hoofdinhoud

Ons materieel

Boskalis Nederland beschikt over een grote variatie aan eigen droog materieel en een eigen vloot. Onze machines zetten we per project in optimale samenstelling in.

Altijd een oplossing

Waar onze projecten daar om vragen ontwikkelt onze Technische Dienst innovatieve oplossingen. Voorbeelden van onze innovatieve oplossingen:

Beaudredge
Op het project Herontwikkeling Waterfront Harderwijk is de Beaudredge ingezet. Deze ingenieuze machine zuigt schoon zand op vanonder een vervuilde laag en creëert daarmee een schone en leefbare bovenlaag.

Mobiele grondpers
Een mobiele grondpers hebben we speciaal ontwikkeld voor het project IJsseluiterwaarden Olst. Deze grondpers is eenvoudig verplaatsbaar en kan met de graafmachine meerijden.

Drijvende gietasfaltcentrale
Hoe asfalteer je een smalle dijk zonder het verkeer te hinderen? Voor het project Houtribdijk ontwikkelden we een drijvende gietasfaltcentrale. Deze maakt op het water gietasfalt op basis van 50% gerecycled asfalt. Ook alle toevoer loopt via het water. De omgeving is er blij mee.

De vloot van ons moederbedrijf

Boskalis Nederland beschikt over een omvangrijke en veelzijdige vloot van schepen en werktuigen. Voor elk specifiek nat project zetten we deze in een optimale configuratie in. Boskalis heeft onder andere een grote diversiteit aan zuigers, kraanschepen en pontons, beunschepen, multicats en vletten.

Vlootoverzicht

Boskalis heeft een veelzijdige vloot van ruim 800 schepen en vaartuigen.

Droog materieel

Boskalis Nederland heeft een breed scala aan voertuigen en werktuigen voor onze grondverzetactiviteiten en de aanleg van wegen in eigen beheer. Met dit materieel beheersen wij de hele keten van ons productieproces. Van graven van grond of hijsen van stenen, tot het egaliseren en verdichten van de ondergrond en het asfalteren van de weg. We beschikken onder andere over bulldozers, dumpers, hydraulische graafmachines, shovels, asfaltafwerkmachines en voorladers, diverse walsen en kleefwagens.

Eigen technische dienst voor beheer en onderhoud

Boskalis Nederland heeft een moderne eigen Technische Dienst die vanuit Capelle aan den IJssel ons materieel beheert en onderhoudt. Meer informatie? Mail naar TD Fleetmanagement