Direct naar hoofdinhoud

Zo werken wij

Voor elke project een professioneel team. Wij werken flexibel, in nauw overleg en met onze klant. Voor elk project stellen we ons beste multidisciplinaire team samen. Samenwerken is één van onze succesfactoren. Onze professionals werken met het beste materieel. Zo kunnen we onze kennis en vakkundigheid optimaal inzetten. Voor het beste resultaat.

Veiligheid

De veiligheid van de mensen die voor en met ons werken heeft altijd de hoogste prioriteit. Om onze werkomgeving incident- en ongevalvrij te maken, hebben we in 2011 het veiligheidsprogramma NINA geïntroduceerd. NINA staat voor: No Injuries, No Accidents. Veiligheid is een kernwaarde en een topprioriteit bij ons bedrijf. Ons veiligheidsprogramma No Injuries No Accidents (NINA) weerspiegelt onze doelstelling om ervoor te zorgen dat onze medewerkers elke dag veilig van het werk terugkeren. NINA verankert de gewenste veiligheidscultuur in onze organisatie en maakt veiligheid een integraal onderdeel van het werkgedrag.

Kwaliteit 

Wij realiseren ons dat het succes uiteindelijk wordt bepaald door de manier waarop wij de projecten voor onze klanten ten uitvoer brengen. Een gedegen beheersing van de projecten is daarmee één van de speerpunten in onze bedrijfsstrategie. Het verschil wordt gemaakt met de Way of Working. Dit vormt de basis om effectief en efficiënt het werk uit te voeren en om goed samen te werken.  

De Way of Working is een combinatie van een cultuurprogramma en een systeem. Het cultuurprogramma beschrijft wie we als Boskalis zijn en hoe we willen werken en geldt voor de gehele organisatie. Het systeem is opgebouwd uit processen, verdeeld over de hoofdfases van een project (INITIATE – PLAN – EXECUTE – COMPLETE). Het systeem ondersteunt projecten in de beheersing van hun project. 

Image002 (1)

Digitaal bouwen

Boskalis Nederland omarmt digitale werkmethoden. Samen met onze opdrachtgevers delen en werken wij intensief samen met onder andere BIM. We passen waar dat toegevoegde waarde heeft virtual reality (VR) en augmented reality (AR) toe.

De uitvoering verloopt efficiënt doordat we eerst digitaal ontwerpen en bouwen. Hiermee voegen we voor onze klanten waarde toe tijdens het bouwproces en reduceren we faalkosten.

Elke dag beter

We bundelen de kennis en ervaring uit al onze projecten. Dat is de basis van ons continu lerend vermogen. Zo worden we elke dag beter.

Wij werken duurzaam