Direct naar hoofdinhoud

Projecten

Onze projecten

Geselecteerde filters
VB 20240611 4441

Het verdiepte spoor in Vught

Voor het project Verdiepte spoor in Vught heeft Prorail een aannemer gecontracteerd. Boskalis Nederland gaat samen met Van Hattum en Blankevoort het project uitvoeren. Vandaag zetten alle betrokken partijen hun handtekening onder deze nieuwe samenwerking.

5 (1)

Herinrichting stationsomgeving Brugge

Boskalis Nederland gaat in opdracht van het Belgische Agentschap Wegen en Verkeer en de Stad Brugge het project R30-Stationsomgeving uitvoeren.

Project A2

Verbreding A2 tussen knooppunten Het Vonderen en Kerensheide

Boskalis gaat de snelweg A2 tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide verbreden in opdracht van Rijkswaterstaat. Deze verbreding naar 2x3 rijstroken plus vluchtstrook is noodzakelijk om de doorstroming van de enige noord-zuid snelwegverbinding in Zuid/Midden-Limburg te verbeteren. De opdracht kent een contractwaarde van circa EUR 190 miljoen met naar verwachting een doorlooptijd tot eind 2027.

Kruispunt De Vijfhoek Impressie Toekomstige Situatie (1)

N516 Thorbeckeweg

De gemeente Zaanstad, gemeente Oostzaan, Vervoerregio Amsterdam, Rijkswaterstaat en de provincie Noord-Holland willen de doorstroming van het verkeer in Zaandam Zuid verbeteren.

Image10 (1)

N206 Europaweg

Boskalis Nederland en de provincie Zuid-Holland ondertekenden woensdag 14 februari het contract voor de aanpassing van de N206 Europaweg in Leiden. Boskalis gaat de Europaweg verbreden, de indeling van het Lammenschansplein verbeteren, twee bruggen vervangen en nieuwe fiets- en wandelpaden aanleggen.

Boskalis Nederland B.V. 2 Pva Duurzame Leefomgeving Edit 2

Ombouw verzorgingsplaats kloosters A58

Wij hebben samen met onze partner Van der Zanden de opdracht van Rijkswaterstaat ontvangen voor de ombouw en het meerjarig onderhoud van verzorgingsplaats 2.0 Kloosters aan de A58. We zijn erg blij en trots dat we deze opdracht hebben mogen ontvangen!