Direct naar hoofdinhoud

Projecten

Onze projecten

Geselecteerde filters
VB 20240611 4441

Het verdiepte spoor in Vught

Voor het project Verdiepte spoor in Vught heeft Prorail een aannemer gecontracteerd. Boskalis Nederland gaat samen met Van Hattum en Blankevoort het project uitvoeren. Vandaag zetten alle betrokken partijen hun handtekening onder deze nieuwe samenwerking.

5 (1)

Herinrichting stationsomgeving Brugge

Boskalis Nederland gaat in opdracht van het Belgische Agentschap Wegen en Verkeer en de Stad Brugge het project R30-Stationsomgeving uitvoeren.

Kruispunt De Vijfhoek Impressie Toekomstige Situatie (1)

N516 Thorbeckeweg

De gemeente Zaanstad, gemeente Oostzaan, Vervoerregio Amsterdam, Rijkswaterstaat en de provincie Noord-Holland willen de doorstroming van het verkeer in Zaandam Zuid verbeteren.

Image10 (1)

N206 Europaweg

Boskalis Nederland en de provincie Zuid-Holland ondertekenden woensdag 14 februari het contract voor de aanpassing van de N206 Europaweg in Leiden. Boskalis gaat de Europaweg verbreden, de indeling van het Lammenschansplein verbeteren, twee bruggen vervangen en nieuwe fiets- en wandelpaden aanleggen.

Vmr

Vismigratierivier

Een kilometerslange rivier op de grens van de Waddenzee en het IJsselmeer. Boskalis Nederland is de aannemer die dit unieke deel van de Vismigratierivier bij de Afsluitdijk gaat maken. Het project helpt vispopulaties te herstellen. De Europese aanbesteding voor het rivierdeel is op 4 december 2023 door provincie Fryslân definitief aan ons gegund. Na de uitvoering gaan wij de hele Vismigratierivier voor tien jaar onderhouden.

DJI 0994

Rijnhaven

In, op en langs de Rijnhaven met zijn historische kades, industriële monumenten en fraaie vergezichten, komt een nieuw stuk stadscentrum.