Direct naar hoofdinhoud

Projecten

Als geïntegreerde multi-specialist zijn we onderscheidend in complexe grootschalige werken die te maken hebben met ontwerp, aanleg en onderhoud van wegen, havens en waterwegen en de bescherming van kusten en oevers. We houden Nederland veilig, hebben altijd een innovatieve en duurzame oplossing, maken nieuwe natuur, passen de kaart van Nederland aan en we houden Nederland bereikbaar.

VB 20240611 4441

Het verdiepte spoor in Vught

Voor het project Verdiepte spoor in Vught heeft Prorail een aannemer gecontracteerd. Boskalis Nederland gaat samen met Van Hattum en Blankevoort het project uitvoeren. Vandaag zetten alle betrokken partijen hun handtekening onder deze nieuwe samenwerking.

Meten-is-weten

Project Meanderende Maas

Project Meanderende Maas gaat de Brabantse Maasdijk van Ravenstein tot Lith versterken, de Maas aan Gelderse en Brabantse zijde meer ruimte geven én het gebied mooier en economisch sterker maken. Waterschap Aa en Maas heeft medio 2021, mede namens de partners van project Meanderende Maas, het project gegund aan Boskalis Nederland.

5 (1)

Herinrichting stationsomgeving Brugge

Boskalis Nederland gaat in opdracht van het Belgische Agentschap Wegen en Verkeer en de Stad Brugge het project R30-Stationsomgeving uitvoeren.

Project A2

Verbreding A2 tussen knooppunten Het Vonderen en Kerensheide

Boskalis gaat de snelweg A2 tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide verbreden in opdracht van Rijkswaterstaat. Deze verbreding naar 2x3 rijstroken plus vluchtstrook is noodzakelijk om de doorstroming van de enige noord-zuid snelwegverbinding in Zuid/Midden-Limburg te verbeteren. De opdracht kent een contractwaarde van circa EUR 190 miljoen met naar verwachting een doorlooptijd tot eind 2027.

Kruispunt De Vijfhoek Impressie Toekomstige Situatie (1)

N516 Thorbeckeweg

De gemeente Zaanstad, gemeente Oostzaan, Vervoerregio Amsterdam, Rijkswaterstaat en de provincie Noord-Holland willen de doorstroming van het verkeer in Zaandam Zuid verbeteren.

Image10 (1)

N206 Europaweg

Boskalis Nederland en de provincie Zuid-Holland ondertekenden woensdag 14 februari het contract voor de aanpassing van de N206 Europaweg in Leiden. Boskalis gaat de Europaweg verbreden, de indeling van het Lammenschansplein verbeteren, twee bruggen vervangen en nieuwe fiets- en wandelpaden aanleggen.

Actuele projecten

DJI 0974

Rijnhaven

DJI 20230718125238 0215 D

Strandsuppletie Ameland

ROYERSSLUIS 1606 (3)

Oosterweelverbinding Antwerpen