Direct naar hoofdinhoud

Projecten

Als geïntegreerde multi-specialist zijn we onderscheidend in complexe grootschalige werken die te maken hebben met ontwerp, aanleg en onderhoud van wegen, havens en waterwegen en de bescherming van kusten en oevers. We houden Nederland veilig, hebben altijd een innovatieve en duurzame oplossing, maken nieuwe natuur, passen de kaart van Nederland aan en we houden Nederland bereikbaar.

website_oud_groot_onderhoud_en_zoab

Groot Onderhoud A12 en dubbellaags ZOAB A27

Boskalis Nederland werkt in 2016 aan het Groot Onderhoud voor Rijkswaterstaat Utrecht. Voor de omgeving van Vianen, Nieuwegein, Houten en Utrecht realiseren we geluidsreductie door de enkellaags ZOAB deklaag op de A27 te vervangen door een dubbellaags ZOAB-deklaag.

9384bbcce7 (1)

Groot Onderhoud N444b

De N444b is een gebiedsontsluitingsweg in de regio Duin- en Bollenstreek. De weg ligt voor een groot gedeelte langs de Haarlemmertrekvaart. De N444b wordt voornamelijk gebruikt door regionaal en doorgaand verkeer. In de zomer is het een belangrijke route van en naar het strand.

edd16f1733 (1)

VOC-special: capaciteitsuitbreiding verzorgingsplaatsen De Knoest en Ruwiel

Als special binnen de Variabele Onderhoudscontracten (VOC) realiseert Boskalis Nederland een capaciteitsuitbreiding van verzorgingsplaatsen De Knoest en Ruwiel. Het betreft een D&C project.

Scherm_AerolinPhoto-1941

Vooroeversuppleties Nederlandse Kust

In de periode 2014 – 2016 staan diverse vooroeversuppleties aan de Nederlandse Kust op het programma. Zo blijft Nederland goed beschermd tegen de zee.

16-04-15-Lange_Haven_Plus

Lange Haven Plus

Binnen het project Lange Haven Plus brengen we de Schiedamse gracht terug in goede conditie. Tegelijkertijd wordt het werk aangewend om de verzakte kades een nieuwe inrichting te geven.

16-04-15-Wilhelminakanaal

Verbreding Wilhelminakanaal

Rijkswaterstaat, de gemeente Tilburg en de provincie Noord-Brabant hebben het project verbreding en verdieping van het Wilhelminakanaal bij Tilburg gegund aan de combinatie van bouwbedrijven Boskalis en Heijmans.

Actuele projecten

DJI 0974

Rijnhaven

DJI 20230718125238 0215 D

Strandsuppletie Ameland

ROYERSSLUIS 1606 (3)

Oosterweelverbinding Antwerpen