Direct naar hoofdinhoud

Interne baan en kunstwerken Logistiek Park Moerdijk

Havenbedrijf Moerdijk ontwikkelt een nieuw logistiek park nabij het bestaande industrieterrein. Boskalis Nederland heeft de opdracht om de interne baan inclusief twee civiele kunstwerken te realiseren.

De Interne Baan vormt straks de verbinding voor vrachtverkeer tussen het huidige haven- en industrieterrein Moerdijk en het Logistiek Park Moerdijk. Boskalis Nederland maakt het terrein bouwrijp en er komt onder meer een weg en twee kunstwerken die oud en nieuw verbinden. Naast deze “traditionele” infraverbinding realiseren we hier ook een digitale verbinding (digital twin) dat de ontwerp- en realisatiefase nauwkeurig visualiseert. 

Gerelateerde projecten

Wognum-sbocht1

Herinrichting A.C. de Graafweg (N241)

Met de herinrichting wil de provincie Noord-Holland de verkeersveiligheid verbeteren en de doorstroming op de A.C. de Graafweg garanderen.

20190214_Ruimte_voor_de_rivier_Kampen-38

Herinrichting IJsseldelta

Het project IJsseldelta maakt deel uit van het ruim dertig maatregelen tellende landelijke programma Ruimte voor de Rivier, dat tot doel heeft om het Nederlandse rivierengebied beter te beschermen tegen overstromingen. Het project omvatte de zomerbedverlaging Beneden-IJssel over een lengte van 7,5 kilometer ter hoogte van Kampen. Tevens is ten zuiden van Kampen een by-pass aangelegd.