Direct naar hoofdinhoud

Ondertekening ombouw verzorgingsplaats Kloosters A58

Boskalis Nederland, Rijkswaterstaat-project InnovA58 enย Aannemingsbedrijf van der Zanden Moergestel BVย hebben op donderdag 16 november hun handtekening gezet onder de samenwerking bij de ombouw van verzorgingsplaats Kloosters aan de A58 bij Eindhoven. Willem van Biljouw (Boskalis Nederland), Mart van der Zanden (Aannemingsbedrijf van der Zanden) en Marc van Enk (Rijkswaterstaat/InnovA58) plaatsten gezamenlijk hun handtekeningen tijdens de Brabantse Infrarelatiedag in de Apparatenfabriek in Eindhoven.

๐—ข๐—ป๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ ๐—ถ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด
Wij hebben de opdracht eerder dit jaar gegund gekregen. Samen met de partners werken wij op dit moment al samen aan het ontwerp voor de ombouw van verzorgingsplaats Kloosters, die langs de A58 bij Eindhoven ligt. Duurzaamheid speelt hierin uiteraard een grote rol.

๐——๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฝ๐˜‚๐—ป๐˜
Voor Boskalis Nederland betekent duurzaamheid dat circulariteit, biodiversiteit & leefbaarheid, energie & emissies in de projecten en bedrijfsvoering in balans zijn. Wij dragen bij aan de duurzame ambities van opdrachtgevers door innovatief, efficiรซnter en slimmer te werken aan een leefbaar, veilig en bereikbaar Nederland.

๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€
Naast de ombouw worden wij, samen met onze partner aannemingsbedrijf Van der Zanden, ook verantwoordelijk voor het onderhoud van verzorgingsplaats Kloosters tot eind 2026. Het werk past binnen de innovatieopgave van het Rijkswaterstaat-project InnovA58.

๐—œ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ: ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€
Met onze InnovatieChallenge nodigen wij kleine en grote (lokale) partners met een innovatie op het gebied van infrastructuur en duurzame leefomgeving uit om mee te doen in dit project verzorgingsplaats 2.0. Het gaat om het testen van nieuwe producten of werkwijzen die toe zijn aan de volgende testfase. Partijen kunnen hiervoor contact leggen met ons viaย InnovA58@boskalis.com