Direct naar hoofdinhoud

Ombouw verzorgingsplaats kloosters A58

Nieuws

Wij hebben samen met onze partner Van der Zanden de opdracht van Rijkswaterstaat mogen ontvangen voor de ombouw en het meerjarig onderhoud van verzorgingsplaats 2.0 Kloosters aan de A58. We zijn erg blij en trots dat we deze opdracht hebben mogen ontvangen!

Het contract is een D&C-contract (Design & Construct), en omvat de capaciteitsuitbreiding van de verzorgingsplaats met een hoogwaardige inrichting, innovatieve initiatieven en het beheer tot eind 2026. Wij zullen de eerst zes maanden intensief samenwerken met RWS aan het ontwerp, waarbij we ons richten op innovaties op het gebied van GWW (grond-, weg- en waterbouw), energie en klimaat.

De opdracht past binnen de innovatieopgave van het project InnovA58 van Rijkswaterstaat. Het project is uniek in Europa, omdat duurzame innovaties ‘buiten’ getest worden, onder alle weersomstandigheden en met dagelijks verkeer dat gebruik maakt van de A58. InnovA58 omvat 4 proeftuinen waar Rijkswaterstaat duurzame innovaties voor de bouw & infra en een duurzame leefomgeving test: de verzorgingsplaats is er één van.

We zijn verheugd om deel uit te maken van dit unieke project en om te werken aan duurzame oplossingen voor de bouw en infrastructuur. En we kijken uit naar een prettige samenwerking met Rijkswaterstaat! Voor ons betekent duurzaamheid dat circulariteit, biodiversiteit & leefbaarheid, energie & emissies in de projecten en bedrijfsvoering in balans zijn. Wij dragen bij aan de duurzame ambities van opdrachtgevers door innovatief, efficiënter en slimmer te werken met behoud van productie en kwaliteit.