Direct naar hoofdinhoud

Boskalis zet zich in voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt

Nieuws

Boskalis Nederland heeft deze week trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen gehaald, waarmee ons beleid op het gebied van Diversiteit & Inclusie wordt erkend.

Peter van der Linde, algemeen directeur, legt trots uit waarom dit PSO-keurmerk zo bijzonder is. “Wij willen als aannemer een maakbedrijf blijven en investeren in de vakmensen van morgen. Daarbij vinden we het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Dit certificaat betekent dat we daarin een bovengemiddelde bijdrage leveren. Een mooie stap binnen ons diversiteit- en inclusiebeleid!”

De Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO) is het meetinstrument en keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. PSO-gecertificeerde organisaties bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kans op werk en ontwikkeling in de eigen organisatie. Zij zoeken daarnaast steeds meer de samenwerking met ketenpartners, onderaannemers, opdrachtnemers en leveranciers die al aantoonbaar socialer ondernemen.