Direct naar hoofdinhoud

Beleef Boskalis Nederland op de Wereldhavendagen

Wil je ontdekken hoe we Nederland veilig en bereikbaar houden? Kom langs bij ons op de Wereldhavendagen in Rotterdam op 2, 3 of 4 september. En bij de Rijnhaven waar we momenteel meewerken aan dit nieuwe stuk van de stad aan het water. Voor gemeente Rotterdam dempen we in de Rijnhaven een deel van de haven om plaats te maken voor woningen en een park. In voorbereiding daarop hebben we eerst de bodem gebaggerd. Of kom meer te weten over onze infrastructurele projecten op land en water in Nederland. Zoals bijvoorbeeld het verdiepen van de Nieuwe Waterweg en de aanleg van de Tweede Maasvlakte. 

We zijn actief in bescherming van de Nederlandse kusten en oevers, aanleg en onderhoud van havens, aanwinnen van land, werken met de natuur en infrastructuur zoals aanleg en onderhoud van wegen en kunstwerken. Dat doen we altijd met een innovatieve en duurzame oplossing. 

Alles weten over werken bij Boskalis? Bezoek onze stand in LantarenVenster op vrijdag 2 september tijdens MATCH! We vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden. 

Beleef Boskalis op de Wereldhavendagen!