Direct naar hoofdinhoud

Wij zijn grensverleggers

Werken bij Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland.

Met onze projecten werken we aan rivieren en dijken, aan kust en zeehavens en houden we Nederland bereikbaar.

Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van mooie projecten. 

Klik hier voor onze vacatures.

We zijn Boskalis Nederland, onderdeel van Boskalis. Wij verleggen grenzen, letterlijk en figuurlijk. Dankzij ons vakmanschap en de manier waarop medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Samen met onze mensen verleggen we grenzen en houden we Nederland veilig, bereikbaar en in beweging. Wij werken met het beste materieel. Veilig, innovatief en duurzaam aan kust en zeehavens, rivieren en dijken en aan de bereikbaarheid van Nederland.
Kortom, als wij zijn geweest 'is het beter'.

Boskalis_logo_zand.jpg

Bedrijfsprofiel Boskalis

Boskalis is een toonaangevende expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening en creëert nieuwe horizons voor al haar stakeholders. Wij leveren innovatieve en competitieve totaaloplossingen voor onze klanten in de offshore energiesector, havens en kust- en deltagebieden van de wereld, waarbij wij de hoogste standaarden van veiligheid en duurzaamheid in acht nemen.

Logo Magische Teams Bew (1)

Onze mensen

Onze resultaatgerichte professionals staan voor ondernemerschap, innovatie en topkwaliteit. Zij werken met het beste materieel. Zo kunnen we onze kennis en vakkundigheid optimaal inzetten voor het behalen van het beste resultaat

DSC_8719.jpg

Onze aanpak

We bouwen digitaal, met BIM, VR en AR, voor efficiënte uitvoering en vermindering van faalkosten. We zijn onderscheidend in ontwerp, dit staat centraal in al onze projecten, net als directe samenwerking tussen onze ontwerpers, opdrachtgevers en projectteams. Door middel van Virtual Reality, van 3D-tenders tot VR-ervaringen, creëren en optimaliseren we ontwerpen voor maximale beleving en impact.

Boskalis Nederland

Boskalis Nederland is hoofdaannemer in multidisciplinaire D&C-projecten, DBFM-projecten en meer traditionele bestekken. Van schetsontwerp naar definitief ontwerp, realisatie en meerjarig onderhoud.

DSC_8719.jpg

Ondernemerschap

We nemen initiatief en geven onze klant het beste.

DSC 9199 (1)

Ondersteunend samenwerken

Grootschalige projecten vereisen teamwork. Niet alleen met collega’s. Samenwerken met onze opdrachtgever is onze sleutel tot succes.

DSC 7542

Professionaliteit

We zijn kritisch. We blijven ons ontwikkelen en staan nooit stil. Onze mensen zetten zich elke dag in voor het beste resultaat.

DSC_7025

Lerend vermogen

We bundelen kennis en leren van onze ervaring; zo worden we elke dag beter.

BKN_Houtrib_DSC_8660

Passie & Trots

We zijn trots op ‘ons’ bedrijf en op het resultaat.

Onze kernwaarden

We zijn trots op wat we maken. Wij geloven dat vakmanschap, diepe kennis, ondernemerschap en het met gedrevenheid najagen van onze ambitie om alles zo goed mogelijk te doen, de sleutels zijn tot ons succes.

INDS

Inshore & Nearshore Diving

Boskalis Inshore & Nearshore Diving Service (INDS) is de eigen duikafdeling van Boskalis Nederland. Onze duikers werken vlak bij de kust en op de binnenwateren.

INDS

Grondstoffen

Boskalis Nederland wint en verhandelt grondstoffen zoals zand, grind, klei, baggerspecie en diverse bouwstoffen.

INDS

Opsporing Conventionele Explosieven (OCE)

Boskalis Nederland beschikt over een eigen team van explosievendeskundigen en is OCE-gecertificeerd. Al onze OCE-medewerkers zijn bevoegd voor en ervaren in het opsporen en tijdelijk veiligstellen van explosieven.

Onze specialismen

Door onze vele specialismen zijn we uniek in Nederland. We behoren tot de top in beton, asfalt, grondstoffen, groot grondverzet, baggeren en dijkwerken. Juist die combinatie van kennis en ervaring maakt ons tot de betrouwbare partner voor ontwerp, aanleg en onderhoud van wegen en spoorwegen, havens, rivieren en dijken, aquaducten en bruggen, baggeren en landaanwinning, kustbescherming en specialistisch grondverzet.

Daarnaast hebben we de volgende specialismen in huis:

BeauDredge.png

Beaudredge

Op het project Herontwikkeling Waterfront Harderwijk is de Beaudredge ingezet. Deze ingenieuze machine zuigt schoon zand op vanonder een vervuilde laag en creëert daarmee een schone en leefbare bovenlaag.

film_duurzaamheid_home

Mobiele grondpers

Speciaal voor het project IJsseluiterwaarden Olst hebben we een mobiele grondpers ontwikkeld. Deze grondpers is eenvoudig verplaatsbaar en kan met de graafmachine meerijden.

film_duurzaamheid_home

Drijvende gietasfaltcentrale

Hoe asfalteer je een smalle dijk zonder het verkeer te hinderen? Voor het project Houtribdijk ontwikkelden we een drijvende gietasfaltcentrale. Deze maakt op het water gietasfalt op basis van 50% gerecycled asfalt. Ook alle toevoer loopt via het water. De omgeving is er blij mee.

Ons materieel

Boskalis Nederland beschikt over een grote variatie aan eigen droog en nat materieel en een eigen vloot. Onze machines zetten we per project in optimale samenstelling in.

Waar onze projecten daar om vragen ontwikkelt onze Technische Dienst innovatieve oplossingen:

DJI_0913

De vloot van ons moederbedrijf

Boskalis Nederland maakt naast haar eigen vloot gebruik van de omvangrijke en veelzijdige vloot van schepen en werktuigen van haar moederbedrijf. Voor elk specifiek project zetten we deze in een optimale configuratie in. De vloot bestaat onder andere uit een grote diversiteit aan zuigers, kraanschepen en pontons, beunschepen, multicats en vletten.
Vlootoverzicht