Direct naar hoofdinhoud

We werken aan de bereikbaarheid van Nederland

Werken bij Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland.

Met onze projecten werken we aan rivieren en dijken, aan kust en zeehavens en houden we Nederland bereikbaar.

Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van mooie projecten. 

Klik hier voor onze vacatures.

Boskalis Nederland verlegt de grenzen van Nederland. We zorgen dat ons land bereikbaar en in beweging blijft door de aanleg van wegen en kunstwerken.

De Nederlandse infrastructuur behoort tot de wereldtop. We leveren de hoogste kwaliteit asfalt, zorgvuldig getest en gemengd in ons eigen QRS- laboratorium. Hier meten we de mechanische eigenschappen van asfalt en bitumen, zoals stijfheid, vermoeiings- en vervormingsweerstand.

Ook bouwen we bruggen, viaducten, aquaducten, ecoducten en tunnels. Echte kunstwerken. Onze bruggen en viaducten vergroten niet alleen de mobiliteit maar zijn ook een blikvanger in het landschap. Het eigen ontwerpbureau van Boskalis Civiel zorgt voor ontwerp en engineering. Onze vakmensen tekenen voor een snelle uitvoering en strakke maar haalbare planning. En kiezen voor elk project het beste materiaal.