Direct naar hoofdinhoud

Projecten

Werken bij Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland.

Met onze projecten werken we aan rivieren en dijken, aan kust en zeehavens en houden we Nederland bereikbaar.

Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van mooie projecten. 

Klik hier voor onze vacatures.

Als geïntegreerde multi-specialist zijn we onderscheidend in complexe grootschalige projecten die te maken hebben met het ontwerp, de aanleg en onderhoud van wegen, havens en waterwegen en de bescherming van kusten en oevers. We bouwen aan Nederland en maken Nederland mooier en veiliger. Kortom, als wij zijn geweest ‘is het beter’.

Projecten

DJI 0064

RijnlandRoute N206 ir. G. Tjalmaweg

Als onderdeel van de RijnlandRoute is de ir. G. Tjalmaweg (N206) tussen Leiden en Katwijk vernieuwd en verbreed. Boskalis Nederland heeft de huidige eenbaansweg vervangen door een deels verdiepte weg met twee rijbanen en dubbele rijstroken. Naast de Torenvlietbrug over de Oude Rijn is er een nieuwe brug. Daardoor zijn er nu twee vaste bruggen, voor iedere rijrichting één.

20141013_N243_bolfoto

N243 Herinrichting

De N243 tussen Alkmaar en de Koggenland was toe aan groot onderhoud. De provincie wilde dat onderhoud combineren met aanpassingen die de weg veiliger maken voor het verkeer. Provincie Noord-Holland selecteerde Boskalis Nederland voor uitvoering van de werkzaamheden.

IMG_5821 (1)

Interne baan en kunstwerken Logistiek Park Moerdijk

Havenbedrijf Moerdijk heeft een nieuw logistiek park ontwikkeld nabij het bestaande industrieterrein. Boskalis Nederland had de opdracht om de interne baan inclusief twee civiele kunstwerken te realiseren.

FF133778

Overnachtingshaven Spijk

Herinrichting oeverzone Spijk. Een nieuwe overnachtingshaven aan de Boven-Rijn bij Spijk, vlakbij Lobith. 

190117_RWS_BredeGroeneDijk-3-scaled (1)

Aanleg proefproject Brede Groene Dijk

De zeedijk langs de Dollard is over een lengte van 750 meter verbreed met klei, die is gemaakt van slib uit het Eems-Dollardgebied. Als onderdeel, en in opdracht, van EcoShape voerde Boskalis Nederland en Van Oord Nederland in de Combinatie BGD v.o.f. de werkzaamheden voor de aanleg van de ‘Brede Groene Dijk’ uit.

Metro_aan_Zee_juni_2022_ASpIMG_6240__8_

Metro aan Zee Hoekse lijn

Met de metro van Rotterdam helemaal tot aan Hoek van Holland reizen en zó het strand oplopen. Dat kan met de nieuwe spoorverlenging van de Hoekse lijn. In de combinatie Boskalis Swietelsky werkte Boskalis Nederland aan die laatste kilometers spoor inclusief stations en kunstwerken.