Direct naar hoofdinhoud

Feestelijk startsein werk N206 Europaweg

Werken bij Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland.

Met onze projecten werken we aan rivieren en dijken, aan kust en zeehavens en houden we Nederland bereikbaar.

Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van mooie projecten. 

Klik hier voor onze vacatures.

Nieuws

Vanmiddag vond in Leiden de feestelijke start van de werkzaamheden aan de N206 Europaweg plaats. Provinciebestuurder Frederik Zevenbergen overhandigde samen met wethouder Ashley North een enorme sleutel van het projectgebied aan Johan van der Hoek, Directeur Boskalis Nederland. Tijdens de bijeenkomst werd ook bekend gemaakt dat er een kunstwerk komt in de nieuwe Lammebrug.

Door de werkzaamheden aan de N206 Europaweg halen we dit deel van de provincie verder van slot.  We hebben het werk aan de N206 Europaweg grofweg opgedeeld in drie fases, lees meer over deze aanpak op de pagina planning van onze website.

Het precieze ontwerp van het kunstwerk is op dit moment nog niet bekend, dit komt onder meer door de materiaalkeuze en verdere uitwerking. Karin van Iterson gaat dit, in samenwerking met Boskalis Nederland , verder uitwerken de komende maanden.
Tijdens de bouw van de nieuwe Lammebrug komt er, naast de huidige Lammebrug, een tijdelijke brug. Het kunstwerk komt in de nieuwe Lammebrug die volgens planning medio 2027 af is.