Direct naar hoofdinhoud

Projecten

Als geïntegreerde multi-specialist zijn we onderscheidend in complexe grootschalige werken die te maken hebben met ontwerp, aanleg en onderhoud van wegen, havens en waterwegen en de bescherming van kusten en oevers. We houden Nederland veilig, hebben altijd een innovatieve en duurzame oplossing, maken nieuwe natuur, passen de kaart van Nederland aan en we houden Nederland bereikbaar.

Oosterweelknoop_4_web

Oosterweelverbinding Antwerpen

Realisatie Oosterweelknooppunt en renovatie van de Royerssluis.
Als onderdeel van de Combinatie Rinkoniên is Boskalis Nederland aan de slag met de realisatie het Oosterweelknooppunt en de renovatie van de Royerssluis.

20141013_N243_bolfoto

N243 Herinrichting

De N243 tussen Alkmaar en de Koggenland is toe aan groot onderhoud. De provincie wil dat onderhoud combineren met aanpassingen die de weg veiliger maken voor het verkeer. Provincie Noord-Holland selecteerde Boskalis Nederland voor uitvoering van de werkzaamheden.

Snapshot_1_-_Overnachtingshaven_Spijk_-_nieuw

Overnachtingshaven Spijk

Herinrichting oeverzone Spijk. Een nieuwe overnachtingshaven aan de Boven-Rijn bij Spijk, vlakbij Lobith. 

IMG_5821

Interne baan en kunstwerken Logistiek Park Moerdijk

Havenbedrijf Moerdijk ontwikkelt een nieuw logistiek park nabij het bestaande industrieterrein. Boskalis Nederland heeft de opdracht om de interne baan inclusief twee civiele kunstwerken te realiseren.

190117_RWS_BredeGroeneDijk-3-scaled

Aanleg proefproject Brede Groene Dijk

Waterschap Hunze en Aa’s is gestart met de aanleg van het Demonstratieproject Brede Groene Dijk. De zeedijk langs de Dollard wordt over een lengte van 750 meter verbreed met klei, die is gemaakt van slib uit het Eems-Dollardgebied. Als onderdeel, en in opdracht, van EcoShape voert Boskalis Nederland en Van Oord Nederland in de Combinatie BGD v.o.f. de werkzaamheden voor de aanleg van de ‘Brede Groene Dijk’ uit.

Metro_aan_Zee_juni_2022_ASpIMG_6240__8_

Metro aan Zee Hoekse lijn

Met de metro van Rotterdam helemaal tot aan Hoek van Holland reizen en zó het strand oplopen. Dat kan met de nieuwe spoorverlenging van de Hoekse lijn. In de combinatie Boskalis Swietelsky werkte Boskalis Nederland aan die laatste kilometers spoor inclusief stations en kunstwerken.

Actuele projecten

DJI 0974

Rijnhaven

DJI 20230718125238 0215 D

Strandsuppletie Ameland

ROYERSSLUIS 1606 (3)

Oosterweelverbinding Antwerpen