Gerelateerde informatie

Grootschalige infrastructurele werken op het land en op het water zijn bij ons in goede handen. Als geïntegreerde multi-specialist zijn we onderscheidend in complexe werken die te maken hebben met ontwerp, aanleg en onderhoud van wegen, havens en waterwegen en de bescherming van kusten en oevers.

Projecten Infrastructuur

Projecten Rivieren & Dijken

Projecten Kust & Zeehavens

Infrastructuur

In de “droge” infrastructuur zijn we van oudsher de specialist in grondverzet en bouwrijp maken. Daarnaast zijn we een grote speler in de aanleg van (snel)wegen, met een onderscheidende kennis in asfalt. We realiseren alle benodigde kunstwerken, zoals viaducten, fly-overs, spooronderdoorgangen en aquaducten met beton. We zijn gespecialiseerd in het onderhouden van deze infrastructuur. Boskalis Nederland werkt waar nodig de klok rond. Ook ons mobiele materieel, onze servicedesk en onze werkplaats zijn 24/7 beschikbaar.

A4 Steenbergen

Steeds meer partner, ook in DBFM

Boskalis Nederland voert in heel Nederland projecten van verschillende grootte uit. Steeds vaker zijn we als hoofdaannemer en partner van de opdrachtgever verantwoordelijk voor multidisciplinaire, integrale en complexe infrastructurele D&C- en DBFM-projecten, het project SAA A1/A6 bijvoorbeeld. Daarin tekenen we voor ontwerp, aanleg, financiering én onderhoud. Het voordeel van onze totaalaanpak is dat we bijvoorbeeld al bij het ontwerp kunnen insteken op het beperken van onderhoudskosten.