Gerelateerde informatie

Boskalis Nederland voert in heel Nederland projecten van verschillende grootte uit. Steeds vaker zijn we als hoofdaannemer en partner van de opdrachtgever verantwoordelijk voor multidisciplinaire, integrale en complexe infrastructurele D&C-
en DBFM-projecten.

Bekijk onze infrastucturele projecten

Specialistisch grondverzet

Complex en logistiek ingewikkeld

Earthmoving and Mining (EMM) is een specialisme binnen Boskalis Nederland dat zich richt op het managen en innovatief uitvoeren van grote, complexe en logistiek ingewikkelde grondwerken in binnen- en buitenland. Onze focus ligt op grondverzet met een groot volume of een hoge productie, ontgraven van bouwkuipen, complexere stenenwerken, grote saneringen, open pit mijnbouw, grondverzet bij aanlandingen en het innoveren van grondverzetmaterieel.

Operationele perfectie

EMM streeft naar operationele perfectie om zo de grootst mogelijke toegevoegde waarde voor onze klanten te genereren. Onze meerwaarde is de combinatie van onze specialistische kennis en de samenwerking met de ontwerp- en surveyafdeling en technische dienst, gedurende het voortraject en in de uitvoering. Onze opdrachtgevers kunnen voor het hele traject rekenen op een integrale service, van organisatie en logistiek tot kwaliteitszorg en garantie.

Grensmaas