Gerelateerde informatie

Vijf kernwaarden

1. Ondernemen
Initiatief nemen en het beste geven.

2. Samenwerken
Grootschalige projecten vereisen teamwork. Samenwerken met onze opdrachtgever is onze sleutel tot succes

3. Professioneel
Onze 1.200 professionals zetten zich elke dag in voor het beste resultaat.

4. Lerend vermogen
Kennis bundelen en leren van onze ervaring; zo wordt Boskalis Nederland elke dag beter.

5. Passie & Trots
Bevlogen professionals die trots zijn op ‘hun’ bedrijf en op het resultaat.

Ben je geïnteresseerd in werken bij Boskalis Nederland? Bekijk dan onze vacatures.

Onze medewerkers

Boskalis Nederland telt ongeveer 1.200 medewerkers die werken in alle delen van ons land. Deze resultaatgerichte professionals oefenen in teams gepassioneerd hun vak uit. Zij staan voor ondernemerschap, innovatie en topkwaliteit. Met elkaar hebben zij een uitgebreid palet aan kennis en ervaring.

Onze medewerkers weten wat er van hen wordt verwacht en gaan voor het beste resultaat. Ze zijn trots op Boskalis Nederland en laten gedrag zien om trots op te zijn. Het zijn onze mensen die het verschil maken.

Sleutel tot succes

Onze mensen zijn specialist in ondersteunend samenwerken met elkaar, met onze partners en met de klant. Door ondernemerschap, het realiseren van een scherpe kostprijs en het  optimaal laten samenwerken van onze unieke combinatie van specialismen zijn wij onderscheidend en succesvol. We houden van ons vak en zijn trots op wat we maken. Wij geloven dat vakmanschap, diepe kennis, ondernemerschap en het met gedrevenheid najagen van onze ambitie om alles zo goed mogelijk te doen, de sleutels zijn tot ons succes.