Boskalis groepsvloot

Boskalis groepsvloot

Boskalis beschikt over een uitgebreide, veelzijdige vloot, die voor elk type project een oplossing biedt.

Bekijk de internationale vloot

Ons materieel

Boskalis Nederland beschikt over een grote variatie aan eigen materieel. Onze machines zetten we per project in optimale samenstelling in.

Ingenieuze machines

Waar nodig ontwikkelt onze Technische Dienst voor projecten specifiek materieel. Op het project Herontwikkeling Waterfront Harderwijk is bijvoorbeeld de Beaudredge ingezet. Deze ingenieuze machine zuigt schoon zand op vanonder een vervuilde laag en creƫert daarmee een schone en leefbare bovenlaag. Een ander voorbeeld is onze mobiele grondpers die speciaal ontwikkeld is voor het project IJsseluiterwaarden Olst. Daar was behoefte aan een eenvoudig verplaatsbare grondpers voor hydraulisch zandtransport die met de graafmachine mee kan rijden.

Omvangrijke vloot

Boskalis Nederland beschikt over een omvangrijke en veelzijdige vloot van schepen en werktuigen. Voor elk specifiek nat project zetten we deze in een optimale configuratie in. Boskalis heeft onder andere een grote diversiteit aan zuigers, kraanschepen en pontons, beunschepen, multicats en vletten.

Breed scala droog materieel

Boskalis Nederland heeft een breed scala aan voertuigen en werktuigen voor onze grondverzetactiviteiten en de aanleg van wegen in eigen beheer. Met dit materieel beheersen wij de hele keten van ons productieproces. Van graven van grond of hijsen van stenen, tot het egaliseren en verdichten van de ondergrond en het asfalteren van de weg. We beschikken onder andere over bulldozers, dumpers, hydraulische graafmachines, shovels, asfaltafwerkmachines en voorladers, diverse walsen en kleefwagens.

Technische dienst

Boskalis Nederland heeft een moderne eigen Technische Dienst die vanuit Capelle aan den IJssel ons materieel beheert en onderhoudt.