News

Tijdens het Deltacongres in Goes op 14 november zijn de genomineerden voor de Waterinnovatieprijs 2019 bekendgemaakt door de Unie van Waterschappen. Zandige oevers versterking Houtribdijk is één van de drie genomineerden in de categorie Waterveiligheid.​ Lees hier meer over de nominatie: https://www.waterinnovatieprijs.nl/inschrijving/houtribdijk/

Totaal maken 12 innovaties kans op de prijs in 4 verschillende categorieën. En ook het publiek kan vanaf nu haar stem laten horen voor de Publieksprijs via waterinnovatieprijs.nl. De genomineerden zijn door een deskundige jury geselecteerd uit 97 inzendingen. De categorieën beslaan de kerntaken van de waterschappen: Waterveiligheid, Schoon water en Voldoende water.

​Wie wint de publieksprijs? Stem mee! Klik op: https://www.waterinnovatieprijs.nl/inschrijving/houtribdijk/. Er kan tot en met 9 december gestemd worden voor de Publieksprijs. Op 12 december worden de winnaars bekendgemaakt tijdens het Waterinnovatiefestival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. 

Back to top