News

Op zaterdag 13 juni 2015 vindt voor de tiende keer de Dag van de Bouw plaats. Bekijk de Boskalis Nederland projecten die je kunt bezichtigen.

Op zaterdag 13 juni 2015 vindt voor de tiende keer de Dag van de Bouw plaats. In het hele land worden van 10:00 tot 16:00 uur grote en kleinere bouw- en infraprojecten opengesteld voor het publiek. Ook Boskalis Nederland doet mee. Een greep uit onze projecten die je kunt bezichtigen.

In Schiedam (Zuid-Holland) is voor  A4all een speciale looproute gemaakt. Rijkswaterstaat opent hier op deze dag ook het grootste eco-aquaduct van Nederland: een natuurbrug van 100 meter breed die maakt dat dieren voortaan moeiteloos zowel de A4 als de Slinksloot en de Zweth kunnen oversteken.

In Wapenveld (Gelderland) is het project  Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld open voor publiek. De geul ontstaat door de aanleg van twee nieuwedijken. Straks is bij extreem hoog water een daling van de waterstandmogelijk van 71 centimeter.

In Almere (Flevoland) is het project SAAone, één van de grootste infraprojecten in Nederland, ingericht voor jong en oud. Vanaf het bouwterrein van de nieuwe Hollandse brug is het mogelijk de bus te nemen naar de nieuwe brug over het Amsterdam-Rijnkanaal in Diemen, met een toelichting onderweg. In Diemen is het mogelijk het talud op te lopen, met een mooi uitzicht op de nieuwe brug over het Amsterdam-Rijnkanaal als beloning.

Bekijk de 5 kunstwerken in aanbouw, van het project N381  Drachten –Nanningaweg (Friesland), tussen Donkerbroek en Wijnjewoude, tijdens een bustour.

In 5 jaar tijd wordt de Noordwaard polder (Noord-Brabant) opnieuw ingedeeld en gewijzigd van een binnendijks naar een buitendijks gebied.

Kijk voor meer informatie op www.dagvandebouw.nl

Back to top