News

Wil jij jouw werk ook graag terug zien op de N470? Lever je innovatie of idee ter verbetering van de duurzaamheid, veiligheid en doorstroming van de N470 in en misschien wordt jouw innovatie toegepast in ons project!

In samenwerking met provincie Zuid-Holland organiseert Boskalis Nederland een Innovation Challenge. Lever jouw innovatie in, presenteer deze op dinsdag 15 januari 2020 en misschien wordt jouw innovatie toegepast in het project N470 geeft energie!

Het project
De N470 is een weg die drie snelwegen met elkaar verbindt. Boskalis Nederland heeft van provincie Zuid-Holland de opdracht gekregen om van de N470 een energieopwekkende en CO2-neutrale weg te maken. Denk hierbij aan het duurzaam hergebruik van material, toepassen van asfaltmengsels die CO2 en/of fijnstof opnemen, plaatsen van zonnepanelen, etc. Heb jij een innovatie of idee ter verbetering van de duurzaamheid, veiligheid en doorstroming van de N470? Doe mee aan de innovation challenge!

Lees de PDF van de flyer voor alle informatie en hoe je kunt deelnemen. Ben je een start-up met een mooi innovatief idee, een scale-up of een bedrijf dat alleen nog de toepasbaarheid van de innovatie in de praktijk wil aantonen? Wij nodigen jou graag uit om deel te nemen.

Meer informatie over het project N470 geeft energie! kun je vinden op: www.n470geeftenergie.nl

 

Back to top