Nieuws

Boskalis Nederland neemt deel aan de Betondag 2019 op 13 en 14 november in Rotterdam. Voorafgaand aan de Betondag zijn we ook te vinden op het Beton Experience evenement, speciaal voor studenten, waar we pitchen over gepatenteerde betontechniek zoals drijvend beton.

De Betondag 2019 staat in het teken van Panorama Beton​ waarbij de onderwerpen klimaat, energie, verstedelijking, en reconstructie aan bod komen. 

Op woensdag 13 november, voorafgaand aan de Betondag vindt de Beton Experience plaats. Een kosteloos evenement voor mbo-, hbo- en wo-studenten en begeleidende docenten om kennis te maken met de betonbouwsector. Één van onze engineers vertelt over Buoycrete, een lichtgewicht onder water grout, ontwikkeld door Boskalis. Dit materiaal maakt het mogelijk om gewichtsloos te printen, te storten en flexibele vormen mee te vullen. De ultieme vormvrijheid voor ingenieurs, ontwerpers, architecten en bouwers komt weer een stukje dichterbij. Dure harde onder water bekistingen behoren tot het verleden. Kom de mogelijkheden verkennen van deze nieuwe gepatenteerde techniek.

Meer weten over stage- of starters carrière mogelijkheden bij Boskalis Nederland? We zien je graag daar!

Boskalis Nederland is op beide dagen present op stand nummer 78 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.​

 

Back to top